Inspirerende madopskrifter

salad, fruits, berries

Om du leder efter en opskrift til din fest, julefrokost eller blot ønsker at lave aftensmad, så har 7opskrifter det du søger. De har fokus på bæredygtighed, madspild og de lokale råvarer.

7opskrifter har opskrifter til alle om du så er eksperten der søger udfordringer eller om du så blot ønsker at få styr på det basale i køkkenet.

Hver måned besøger over 10.000 personer på deres hjemmeside for at se om de kan finde en lækker opskrift til deres vegetariske salat, hverdags grød eller sprøde kage.

Opskrifterne bliver ofte rangeret højt på søgemaskiner såsom Google og de stræber også efter at levere opskrifter som giver deres besøgende en behagelig oplevelse og samtidig tilpasses indholdet til det som de søger efter. 7Opskrifter går derfor meget op i kvaliteten af alt deres indhold.

Når en hjemmeside som 7opskrifter.dk skal fungere er der mange forskelige elementer der skal arbejde sammen nedenfor vil de gennemgå nogle af de områder.

Indholdet på en hjemmeside der primært indeholder opskrifter kræver mange elementer for at kunne fungere. Opskrifter skal først og fremmest rettes imod et specifikt område for eksempel morgenmad, middagsmad, eller aftensmad. Det kræver fantasi og gentagelser at lave en god opskrift. Der er rigtigt mange aspekter som skal overvejes hvis du for eksempel skal lave en kage går det ikke at ændre alt for meget for forholdene i mellem de våde og tørre elementer ellers vil du få et uheldigt resultat.

Når man tester en opskrift kræver det gentagelse efter gentagelse og man kan kun gå lidt frem ad gangen. Når man bliver erfaren går det alt andet lige hurtigere men der er stor forskel på at lave en lækker kage, Is eller en gryderet til aftensmaden.

Hvis det lykkedes med at kreerer en opskrift som fungere skal der efter tages et billede. Billedet skal vise hvad opskriften indeholder men hvis der er tale om en gryderet, supper eller en ret som indeholder fedt kan det være ekstra problematisk at få taget et godt billede uden at retten samtidig ser uindbydende ud.

Når man så endeligt har en god opskrift og et super billede skal hjemmesiden derefter vedligeholdes og gennemgås.

Alt dette skal gennemgås før man har en enkelt opskrift og dermed lidt ekstra indhold til vores hjemmeside.

Vi vil i en række af andre artikler gennemgå nogle af de ovenstående områderne mere i dybden fx hvordan man tager det perfekte billede eller hvordan en opskrift bedst sættes sammen.

Del:

Flere artikler

Find det bedste grill tilbehør

Når det kommer til det bedste grilltilbehør, er der mange muligheder at vælge imellem, der kan forbedre din grilloplevelse. Her er nogle af de mest

Send os en besked